Integritetspolicy för hundbädd.net

På hundbädd.net värdesätter vi din integritet och är dedikerade till att skydda dina personuppgifter. Vår integritetspolicy förklarar hur vi samlar in, använder och skyddar information om våra användare.

När du besöker vår webbplats kan vi samla in information som hjälper oss att förbättra din användarupplevelse, inklusive men inte begränsat till IP-adress, enhetstyp, unika enhetsidentifierare, webbläsartyp, geografisk plats och andra tekniska uppgifter.

Vi samlar också in personlig information som du frivilligt tillhandahåller, exempelvis när du fyller i formulär på vår webbplats. Denna information kan inkludera ditt namn, e-postadress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter.

Informationen vi samlar in används för att:

  • Tillhandahålla, driva och underhålla vår webbplats
  • Förbättra, anpassa och utöka vår webbplats
  • Förstå och analysera hur du använder vår webbplats
  • Utveckla nya produkter, tjänster, funktioner och funktionalitet
  • Kommunicera med dig, antingen direkt eller genom en av våra partners, inklusive för kundtjänst, för att ge dig uppdateringar och annan information relaterad till webbplatsen, och för marknadsförings- och kampanjsyften
  • Skicka dig e-post
  • Hitta och förhindra bedrägeri

Hundbädd.net förbinder sig att inte sälja, hyra ut eller på annat sätt dela din personliga information till tredje part utan ditt samtycke, utom i enlighet med denna policy.

Vi lagrar din personliga information så länge det är nödvändigt för de ändamål som anges i denna integritetspolicy, eller för att uppfylla våra lagstadgade skyldigheter.

Din information är skyddad genom en kombination av fysiska och elektroniska åtkomstkontroller, brandväggsteknik och andra säkerhetsåtgärder. Vi strävar efter att skydda integriteten hos alla användare av vår webbplats.